Levél küldése!
Oldaltérkép
   
 
 
 
· KÖZPONTI PORSZÍVÓRENDSZER / ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK [1]   2   3
 

HOGYAN MŰKÖDIK A Központi Porszívó Rendszer?

  Bárhol bármilyen körülmények között is élünk, dolgozunk a környezetünkben felhalmozódó szennyeződések eltávolításának feladatától nem szabadulhatunk. A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet nyit a takarításban. Ezzel a technológiával mindenütt olyan tisztaságot lehet teremteni, amelyet eddig csak fáradságos munkával lehetett elérni.

Bemutató videó megtekintése!

  A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba abban a pillanatban, megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellet kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet. A központi egységet érdemes olyan helyre telepíteni, (pince, garázs) ahol zavartalan lehet a működése és a beszívott levegő a szabadba vezethető. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegő nem a lakás légterébe kering vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekről.

   A felhasználó a takarítókészlet gégecsövet egy mozdulattal bedugja a fali csatlakozóba és a központi gép már el is indul, amelynek hangját természetesen a takarítandó helységben nem lehet hallani.

   A háziasszonyok munkáját jelentosen megkönnyíti a konyhai szemétlapát adapter beépítése, amely a konyhaszekrény lábazatába van beépítve. Az adapter szintén a rendszer része, így az eléje söpört morzsákat, kisebb konyhai szemeteket egy kar elfordításával egyszerűen beszippantja.


   Külön felhívjuk figyelmét a rendszerhez kapcsolódó takarítókészletre, valamint a kiegészítő tartozékokra. A kiegészítő tartozékok még könnyebbé és hatékonyabbá teszik az Ön munkáját.Oldalak:   [1]    2    3