Levél küldése!
Oldaltérkép
   
 
 
 
· KÖZPONTI PORSZÍVÓRENDSZER / ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1   2   [3]
 

Beépítési lehetőségek!

   A központi porszívó rendszer már nem csupán új építésű kertes házakban alkalmazható, hanem meglévő, lakótelepi lakásokba is beépíthető rombolás nélkül! Az erkélyen vagy a lakótérben elhelyezett központi géphez 1-2 db fali csatlakozót kerül kiépítésre, amelytől a megfelelő méretű porszívócsővel a lakás minden pontját el lehet érni. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

   A lakótéren belül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy a gépet nem kell védeni az időjárás viszontagságaitól, hátránya, hogy hallatszik a gép zaja.

   A lakótéren kívül elhelyezett központi porszívó rendszer előnye, hogy csendes, nem hallatszik a gép zaja, hátránya, hogy védeni kell a direkt nedvességtől.Az időjárás viszontagságai ellen védelmet nyújt a gép méreteihez kialakított tároló szekrény.

Típusválaszték

   A gép típusát a takarítandó terület nagyságától függően kell megválasztani. A megfelelő gép kiválasztását bízza minősített szakembereinkre, akik a rendszert nem csak forgalmazzák, de megtervezik, és telepítik is.

   A cégünk által forgalmazott rendszereket az Electrolux csoport tagjaként a központi porszívógyártásban világelsőként számon tartott BEAM Industries gyártja (USA). A cég piacvezető mind minőségben, mind eladási mennyiségben.


Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!


Oldalak:   1    2    [3]