Levél küldése!
Oldaltérkép
   
 
 
 
· KÖZPONTI PORSZÍVÓRENDSZER / FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK
 

Háztartási felhasználás

   A központi porszívó rendszer zajmentes, gyors, fizikailag megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell a nehéz takarítógépet és az elektromos zsinórt magunkkal vinni, és szintek között mozgatni. A különbözo takarítófejekkel a legkisebb sarkot is el lehet érni.

       

   A háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a bútorba vagy falba építhető szemétlapát adapter, mely szintén a rendszer része. Az adapter elé söpört morzsákat és kisebb konyhai szemeteket egy könnyed mozdulattal eltávolíthatjuk a lakótérből.

Szállodai - Irodai felhasználás

   

   A szállodákban, panziókban pihenni vágyó vendégek nyugalmát, az irodákban dolgozók munkáját a porszívózás zaja nem zavarja, így a takarítás észrevétlen és gyors.

Autóipari felhasználás

   

   A porszívó rendszer speciális kialakítása réven fényezőműhelyekben tökéletes porelszívást biztosít. Gépkocsi szervízekben jelentősen megkönnyíti a gépjárművek takarítását.

Házikedvencek ápolása

       

   A háziállatok részére kialakított speciális szívófejekkel segítségével professzionális ápolásban és kényeztetésben részesítheti kedvenceit, melyet együtt élvethet az egész család.

Egyéb felhasználási lehetőségek

   A központi porszívó rendszer az alábbi területeken alkalmazható:
  • Többlakásos társasházakban és a családi házakban a háztartási rendszerek tökéletes tisztaságot varázsolnak otthonunkba.
  • A rendszerre csatlakoztatható speciális szívófejek segítségével a fogtechnikai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók. A rendszer kiválóan alkalmas fodrász szalonokban keletkezett apró haj és por könnyed eltakarítására.
  • Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különböző funkciójú szívófejek szinte minden fajtájú és méretű felületen alkalmazhatók.